Industriële reiniging

Het reinigen van industriële installatie's, leegzuigen van silo's en tanks, koeltorens, pompenkelders, bassins en industriële leidingen behoort ook tot ons takenpakket.

Met ons moderne wagenpark zijn wij speciaal ingericht voor industriële toepassingen, tot onze klanten behoren verschillende grote fabrieken.
Een van onze voordelen is dat wij flexibel inzetbaar zijn en bijna alle denkbare reinigingsactiviteiten aannemen. Of het nu gaat om leegzuigen van bassins of silo's, het schoonspuiten van koeltorens of technische installatie's of het reinigen van koelwaterleidingen, bij ons bent u aan het juiste adres.

Ook voor het werken in besloten ruimten beschikken wij over de nodige materialen om deze werkzaamheden op een veilige manier te kunnen uitvoeren. Natuurlijk de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen zoals handschoenen, veiligheidsbrillen en helmen. In vochtige of natte ruimte maken wij gebruik van speciale verlichting met 42Volt transformator voor een veilige spanning. Alvorens een besloten ruimte wordt betreden zal er eerst een gasmeting worden uitgevoerd om te controleren of er voldoende zuurstof aanwezig is, en dat er geen explosiegevaar is.
In geval van gevaarlijke situaties, zoals bijvoorbeeld een te laag zuurstofgehalte of de aanwezigheid van gassen, word na de meting de ruimte alleen maar betreden met adembeschermende apparatuur. Wij hebben onze eigen perslucht-uitrustingen en meetapparatuur.
Al ons personeel is in het bezit van een VCA certificaat, en heeft ruime ervaring in het werken in de industrie.

Speciaal voor de industriële reiniging kunnen wij gebruik maken van moderne materialen, bijvoorbeeld met onze nieuwe combiwagen welke speciaal vervaardigd is voor inzet in de industrie. Behalve een grote tankinhoud van 15.000 liter vuil en 5.000 liter schoonwater, heeft deze nieuwe combi ook een grote hogedrukpomp en zware vacuümpomp.
Om veilig en efficiënt te kunnen werken zijn alle functies van deze wagen op afstand bedienbaar door middel van een radiografische afstandsbediening.


Nedstat Basic - Gratis web site statistieken
Eigen homepage website teller
ga naar de volgende pagina

 

hier kunt u onder andere informatie vinden over ons bedrijf en wat wij voor u kunnen betekenen.reinigen van alle riolen variërend van 32 mm tot 2 meter doorsnede, ook ontstoppen en onderhoud van complete rioolstelsels.reinigen, leveren en plaatsen van vetafscheiders.rioolinspectie van 32 mm tot 600 mm doorsnede.werken met adembeschermende middelen, werken in riolen en besloten ruimten.

 

 

ga naar de sitemap voor een compleet overzicht van deze siterioolreiniging, ontstoppen, materialen, nevelinspectie, opsporen en wortelfrezen reinigen, leveren, vragen en wetgeving, werking van een vetafscheider rioolinspectie, NEN13508-2, foto's, minicamera en raportage's veiligheid, meetapparatuur, perslucht en VCA

 

Van Vught Rioleringen Vof
Bundersestraat 45
5012 TB TILBURG
013-4551569
info@vanvughtrioleringen.nl

reinigen van hoofdriolenhoofdriolen
ontstoppen van rioleringenontstoppen
Kijk hier voor de uitgebreidde mogelijkheden voor industriële reiniging
industriële reinigingledigen van beerputtenseptictanks
reinigen van pompputtenpompputtenreinigen van straatkolkenstraatkolkenduikers reinigen en inspecterenduikers
opsporen van leidingendetectie
opsporen van stankproblemennevelinspectiewortelfrezenwortelfrezenook kalkafzetting kan verwijderd wordenkalkfrezen
de werking van rioolreiniging nader uitgelegdwerking
materiaal servicewagen
materiaal
Kijk hier voor een uitgebreid overzicht van ons assortiment aan spuitkoppen
spuitkoppenvoorkomen is vaak beter dan genezen, kijk hier voor een paar handige tips en trucs tips en trucsKijk hier voor een antwoord op een aantal veel voorkomende vragenveelgestelde vragen en antwoorden