Eerlijke prijs voor een camerainspectie van uw riolering

Vakkundig personeel
Snelle service
Scherpe prijzen

Wilt u een camerainspectie aan uw riolering laten uitvoeren voor een eerlijke prijs? Dan moet u zeker eens contact opnemen met Van Vught Rioleringen in Tilburg. Al meer dan 50 jaar inspecteren en reinigen wij een groot deel van de rioleringen in Nederland en België. Onze klanten waarderen ons rioolreinigingsbedrijf vanwege de hoogstaande service die wij aanbieden. Voor ieder probleem vinden onze professionals een oplossing. Dankzij de nieuwste technieken kunnen zij iedere riolering grondig inspecteren en schoonmaken. Heeft uw riolering een camerainspectie nodig, maar vreest u voor de prijs die u daarvoor moet betalen? Dat is niet nodig. Bij ons profiteert u van eerlijke bedragen voor onze diensten.

Een camerainspectie van uw riolering voor een eerlijke prijs

Wij zijn een expert in het uitvoeren van camerainspecties in rioleringen. Waarom, wilt u misschien weten. Van Vught Rioleringen heeft een inspectiebus in eigen beheer. Dankzij deze bus kunnen we iedere riolering onderzoeken door middel van een camerainspectie, waarbij de klant een all-in prijs betaalt. Op die manier kunnen we bijvoorbeeld op lekkage controleren op moeilijk bereikbare plekken. Onze inspectiebus is voorzien van allerlei soorten camera’s, zoals drie verschillende robotwagens, twee camerakoppen, vier duwcamera’s en twee minicamera’s. Geen riolering vormt voor ons een uitdaging: wij kunnen in iedere situatie een rioolinspectie met camera uitvoeren. Het is ook mogelijk om een digitale film of foto van uw riolering te maken.

Heeft u een camerainspectie nodig in Tilburg?

Bel ons op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Adres

Uw bericht

Bekijk onze prijslijst

De mogelijkheden voor een camerainspectie aan uw riolering voor een lage prijs zijn eindeloos. Wilt u weten welke mogelijkheid de beste is voor uw riool en wat de prijs daarvoor is? U vindt een prijslijst op onze website. Voor meer informatie kunt u altijd bellen naar 013-4551569. Wij beantwoorden graag uw vragen.