Referenties

Referenties

Van Vught Rioleringen is al jaren een begrip in Tilburg en omgeving als het gaat om rioolreiniging. Onze klantenkring bestaat daarom ook uit veel gerenommeerde bedrijven uit de omgeving, bedrijven die er voor hebben gekozen om met ons zaken te doen. Belangrijke punten hiervoor zijn een goede service, modern materiaal, personeel met kennis en vakmanschap, een concurrerende prijsstelling en het altijd paraat staan voor de klanten.

Waar andere rioolreinigingsbedrijven stoppen gaan wij verder, niets is onmogelijk, en opgeven daar hebben wij nog nooit van gehoord. Met jarenlange ervaring en een wagenpark dat ieder jaar opnieuw wordt vernieuwd of uitgebreid, zijn wij in staat om voor alle voorkomende problemen een passende oplossing te vinden. Ook voor het verhelpen van calamiteiten en acute storingen kunt u op ons een beroep doen.

Omdat wij gespecialiseerd zijn in rioolreiniging en niet in het aanleggen en vernieuwen van riolen kunnen wij u een onafhankelijk en geheel vrijblijvend advies geven over de toestand van uw riolering.

Kijk ook eens bij de door ons uitgevoerde projecten, zodat u een globaal overzicht krijgt van wat wij voor u kunnen betekenen.

Hierbij een kleine greep uit onze uitgebreide klantenkring;