Diensten

Van Vught rioleringen is een riool bedrijf wat gespecialiseerd is in het reinigen en inspecteren van riool. Onze standplaats is Tilburg maar onze diensten rijken ver daar buiten. Heeft u een verstopt riool wij vinden een oplossing bijna altijd zonder hakken of breken. Eerst zelf proberen kijk dan voor hulp bij onze tips en trucs.

Wij zijn een professioneel en vakbekwaam bedrijf met al meer dan 70 jaar ervaring. Groot geworden door klein te blijven. Omdat wij over een modern en uitgebreid wagenpark beschikken met diverse soorten combivrachtwagens werken wij niet alleen voor particulieren maar ook veel voor de (levensmiddelen) industrie, bouwbedrijven, utiliteitsbedrijven zorginstellingen e.d. referentie Wij zijn uitermate  flexibel wat noodzakelijk is bij calamiteiten en storingen. Voor onze vaste klanten zijn wij 7/24 uur beschikbaar en bereikbaar. Vaak worden wij ook ingehuurd voor bijzondere en uitzonderlijke projecten, wij hebben de mogelijkheid om dergelijke projecten op te pakken door ons vakbekwaam personeel, materiaal wat van de laatste stand der techniek is en flexibiliteit.  

Reinigen van vetafscheider of terwijl vetputten is een van onze hoofdactiviteiten. Zelfs de verwerking van het materiaal uit de vetafscheider voeren wij uit in eigen beheer met onze innovatieve putvet zuiveringsinstallatie. de eerste en enige die op deze manier het putvet geschikt maakt voor de productie van biodiesel.

Uiteraard voeren wij het complete periodieke onderhoud uit voor heel veel bedrijven. Van het leegzuigen en reinigen van goten, pompputten tot straatkolken en hemelwaterafvoeren. Onderhouden van waterzuiveringsinstallaties en ondersteunen in de reiniging daarvan is voor ons gesneden koek. Ook het reinigen van gemalen beerputten en iba systemen behoord tot ons takenpakket.

Heeft u een riool probleem of u wil meer weten over onze diensten en mogelijkheden

BELLEN IS SNELLER: 013 4551569 of stuur een e-mail