Over Van Vught rioleringen

Over Van Vught rioleringen, Ā bedrijfshistorie

Van Vught rioleringen is een rioolreinigingsbedrijf in de ruimste zin van het woord. Met al meer dan vijftig jaar ervaring in de rioolwereld gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Wij vinden voor elk probleem de juiste oplossing. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.
Met de beschikking over een modern wagenpark en personeel met ervaring zijn wij in staat om alle problemen op te lossen. Om onze klanten een zo breed mogelijk pakket aan te bieden investeren wij regelmatig in de allerlaatste technieken. Geen wonder dat wij een groot aantal bedrijven al jarenlang tot onze vaste klantenkring mogen rekenen, een klantenkring die alleen maar blijft groeien.

Zoals wij vroeger beerputten leegde in de binnen stad van Tilburg

Zoals wij vroeger beerputten leegden in de binnenstad van Tilburg

Nakomen van afspraken, snel reageren op calamiteiten, een goede service en bijkomend ook nog eens een zeer scherpe prijs gecombineerd met modern materiaal en vakkundig personeel zorgen ervoor dat onze diensten ook ver buiten de regio gewaardeerd worden. Reinigen van hoofdriolen tot 2 meter doorsnede.

Van Vught rioleringen bestaat al meer dan vijftig jaar. Begonnen als een agrarisch bedrijf, zijn wij in de loop der jaren uitgegroeid tot een modern rioolreinigingsbedrijf. Vroeger begonnen met paard en wagen, nu met moderne vrachtwagens. Tegenwoordig staat alweer de 3e generatie aan het roer.

Onze klantenkring is uitgebreid met bedrijven in geheel Nederland en BelgiĆ«, bedrijven die ons via internet en “mond op mond” reclame hebben leren kennen. Mede hierdoor vinden onze activiteiten ook steeds vaker hun weg buiten de regio Tilburg.

In de vijftiger jaren toen van Vught nog een agrarisch bedrijf was werd er met paard en wagen de stad in gegaan om bij particulieren beerputten leeg te maken. Uiteraard kwam steeds meer de vraag om ook verstoppingen te verhelpen en werd de eerste hogedrukmachine gekocht. Ter vervanging van paard en wagen kwamen de tractors met giertank welke een veel geziene verschijning waren in Tilburg en omstreken. Als loonwerkersbedrijf werden de tractors ook gebruikt om voor andere boeren mest uit te rijden. Vandaag de dag bestaat ons wagenpark uit diverse combivrachtwagens, een moderne inspectiebus en een aantal servicewagens met ingebouwde hogedruk unit of hogedruk aanhanger. Ook verdere specialisatie in rioolinspectie heeft er voor gezorgd dat wij op het moment over meer dan 9 verschillende soorten camerasystemen beschikken. De nieuwste aanwinst is het Agilios inspectiesysteem en een nieuwe servicebus met ingebouwde hogedruk-unit voorzien van een Heet Water Systeem.

putjesschepper