Service

Van Vught Rioleringen bestaat al meer dan vijftig jaar, in al die jaren zijn al de nodige verstoppingen en problemen verholpen. Mede dankzij onze snelle reacties op momenten waarop het echt nodig is, om problemen zo snel mogelijk te verhelpen, hebben wij in de loop der jaren onze klantenkring uitgebouwd tot wat hij nu is. Toonaangevende bedrijven in Tilburg en omgeving hebben voor onze snelle service gekozen.

Niet alleen vinden wij het belangrijk dat een storing zo snel mogelijk wordt verholpen, maar ook dat dit op een nette en correcte manier gebeurd. Wij streven er naar om onze prijs zo laag mogelijk te houden, wij hebben bijvoorbeeld geen voorrijkosten en vaste uurtarieven. Het verbruik van kleinmateriaal is bij de prijs inbegrepen en indien het onverhoopt gebeurt dat een verstopping niet opgelost is komen wij gratis bij u terug.

Om als rioolreinigingsbedrijf goed in de markt te blijven is het belangrijk dat het materiaal waarmee gewerkt moet worden goed is. Wij proberen alle nieuwe ontwikkelingen bij te houden en investeren elk jaar opnieuw in nieuwe materialen en gereedschappen. Door ontwikkeling en groei van ons bedrijf wordt ons wagenpark regelmatig aangepast of uitgebreid. Wij zijn er trots op om te zeggen dat wij alle werkzaamheden kunnen uitvoeren in eigen beheer, waardoor wij op alle nodige momenten kunnen beschikken over de juist noodzakelijke gereedschappen.

Omdat onderhoud aan riolen een vak apart is zijn wij hierin ook echt gespecialiseerd, wij gaan geen uitdagingen uit de weg en proberen voor alle voorkomende problemen een passende oplossing te zoeken. Omdat wij de beschikking hebben over een gevarieerd wagenpark en uitgebreide gereedschappen en materialen kunnen wij een goede service bieden.