Duikerinspectie

Vakkundig personeel
Snelle service
Scherpe prijzen

Bij een duikerinspectie worden duikers geïnspecteerd op civieltechnisch, bouwkundig, elektrotechnisch en werktuigbouwkundig vlak. Deze inspectie is van belang, omdat een duiker een belangrijke verbinding vormt tussen twee watergangen. Zoekt u een partner waar u terechtkunt voor de inspectie van duikers? Schakel dan zeker Van Vught Rioleringen uit Tilburg in. Met de nieuwste materialen zorgen wij voor een vakkundige duikerinspectie.

Vakkundige duikerinspectie met behulp van camera’s

Wij hebben verschillende manieren om de staat van uw duiker te controleren. Zo voeren we bijvoorbeeld onderzoeken uit met behulp van een rijdende camerawagen. Tijdens een duikerinspectie rijdt er een camerawagen met roterende zwenkkop door de duiker, waardoor de buiswand vanuit alle hoeken wordt geïnspecteerd. Dankzij de 10-voudige zoom en de 4-voudige digitale zoom worden zelfs de kleinste details in beeld gebracht. Tot slot stellen we een complete digitale rapportage op, waarbij alle gegevens en inspectiebeelden worden opgeslagen. Als blijkt dat uw duiker toe is aan onderhoud of ontstopping, kunt u ook bij ons terecht. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in het reinigen van uw duiker.

Wilt u een duikerinspectie van een gespecialiseerd bedrijf uit Tilburg?

Bel ons op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Adres

Uw bericht

Maak een afspraak voor een inspectie

Wilt u een duikerinspectie laten uitvoeren? Of wilt u ons inschakelen voor andere werkzaamheden? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Hiervoor belt u naar 013-4551569. Via dit telefoonnummer zijn wij ook bereikbaar voor meer informatie of bij vragen over onze dienstverlening.