Duikers reinigen

Vakkundig personeel
Snelle service
Scherpe prijzen

Door duikers periodiek te reinigen, zorgt u ervoor dat deze verbinding tussen twee watergangen altijd in goede staat is. Van Vught Rioleringen in Tilburg reinigt duikers in eigen beheer. Met de juiste ervaring en vakmensen in huis zorgen wij ervoor dat zand, stenen en ander vuil uit de duikers worden verwijderd.

Duikers laten reinigen met meer dan 400 liter water per minuut

Wij gaan vakkundig en snel te werk als we uw duikers reinigen. Met een capaciteit van meer dan 400 liter water per minuut bij een druk van 175 bar reinigen wij elke diameter van de duiker. Daarnaast zorgt een speciaal ontworpen zware zandschoen ervoor dat zand en stenen uit de buizen worden verwijderd. Zo blijft de duiker in goede staat en voorkomt u opstoppingen. Bent u voor of na de reiniging benieuwd naar de staat van uw duiker? Dan vraagt u bij ons een duikerinspectie aan. Hierbij sturen we een rijdende camerawagen de duiker in om die in beeld te brengen, waarna u een rapportage ontvangt.

Wilt u uw duikers laten reinigen nabij Tilburg?

Bel ons op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Adres

Uw bericht

Plan uw afspraak in

Wilt u duikers laten reinigen of inspecteren? Maak dan een afspraak via 013-4551569, dan komen we graag bij u langs. Bij vragen of voor meer informatie over onze dienstverlening neemt u ook telefonisch contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de diensten waarmee we uw rioolprobleem oplossen.