Pas op voor malafide rioolbedrijven!


Helaas zijn er recentelijk regelmatig gevallen van oplichting en misleiding gemeld bij ons en onze collega-rioolbedrijven. Er is hierbij soms ook sprake van oneigenlijk naamgebruik en er worden torenhoge bedragen in rekening gebracht door de malafide bedrijven.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Hieronder een aantal tips om oplichting te voorkomen:

Tip 1. Zoekt u zelf op internet naar een bedrijf? Kies dan voor een bedrijf bij u in de buurt of vraag een familielid of bekende wie ze aanbevelen.
Tip 2. Kies niet voor diegene die bovenaan de zoeklijst in Google staat. Dit zijn bedrijven die torenhoge advertentiekosten betalen.
Tip 3. Zijn er op de website van het betreffende bedrijf recente projecten of werken zichtbaar met foto’s? Zijn hierop voertuigen met het logo zichtbaar?
Tip 4. Neem vooraf alle kosten door. Oplichters werken vaak met meterprijzen.
Tip 5. Heeft u toch een afspraak gemaakt? Let dan op het volgende: Is de monteur bij u aan de deur gekleed in bedrijfskleding? Heeft de monteur een servicewagen met reclame/het logo van het betreffende bedrijf bij zich?
Tip 6. Ga nooit akkoord als een bedrijf u vraagt vooraf te betalen.

Twijfelt u of u echt met Van Vught Rioleringen te maken heeft? Bel dan naar ons vaste nummer 013-4551569 en voorkom oplichting en torenhoge kosten!