Riool in kaart brengen

Vakkundig personeel
Snelle service
Scherpe prijzen

Als er nog geen tekening bestaat van uw rioolstelsel, is het verstandig om uw riool door ons alsnog in kaart te laten brengen. Zo vergemakkelijkt u het oplossen van eventuele problemen. Het komt namelijk vaak voor dat het verhelpen van een verstopping bemoeilijkt wordt, omdat niet duidelijk is hoe het riool precies loopt. De vakmensen van Van Vught Rioleringen in Tilburg helpen u bij het lokaliseren van de riolering.

Hoe kunnen wij uw riool in kaart brengen?

Door de ligging van het riool in kaart te brengen, vergemakkelijkt u het oplossen van een verstopping. Bij het traceren van het riool maken wij gebruik van ons navigatiesysteem “NaviTrack”. Dit is een ideaal systeem om snel en eenvoudig ondergrondse leidingen op te sporen. Op het beeldscherm ziet u continu informatie, zoals diepte, richting, hellingshoek en afstand van de zender. Dit zorgt voor een nauwkeurige navigatie. In combinatie met ons draagbaar inspectiesysteem lokaliseren we zelfs t-stukken, aftakkingen en ontstoppingsstukken. Op die manier brengen wij het rioolstelsel exact in kaart en voorkomt u onnodig graven.

Wilt u uw riool in kaart laten brengen in de buurt van Tilburg?

Bel ons op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Adres

Uw bericht

Neem contact met ons op bij interesse

Wilt u uw riool door ons in kaart laten brengen? Of wilt u meer informatie ontvangen over onze werkzaamheden op het gebied van rioolinspectie? Neem in beide gevallen contact met ons op via 013-4551569. Onze vakmensen staan u te woord en plannen graag een afspraak met u in.