Een zandvanger om uw riool te reinigen

Vakkundig personeel
Snelle service
Scherpe prijzen

Wilt u met behulp van een zandvanger uw riool reinigen? Dan kunt u die kopen en laten plaatsen door Van Vught Rioleringen in Tilburg. Wij zijn al tientallen jaren een specialist op het gebied van het inspecteren en reinigen van rioleringen. Onze zandvanger kan uw riool reinigen door zand in grondwater op te vangen.

Een zandvanger is ideale manier om een riool te reinigen

Door de toenemende verharding van de grond wordt het afvoeren van regenwater steeds lastiger. De grond heeft echter wel regenwater nodig om de grondwaterstand op peil te houden. Wij bieden de oplossing aan om hemelwater in uw riool te reinigen: de zandvanger. Zoals de naam al zegt, vangt deze constructie zand op. Dit voorkomt dat een leiding ontstopt moet worden omdat die is dichtgeslibd. Het resultaat is een schone spoeling die vanuit de straatkolken komt. Als u geïnteresseerd bent in deze oplossing, komen wij die graag in uw leidingen installeren. Weet u niet of zand wel de oorzaak is van de problemen in uw duiker? Dan voeren wij graag een duikerinspectie uit. Zo weet u zeker of een zandvanger de juiste oplossing is.

Heeft u een zandvanger nodig voor uw riool?

Bel ons op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Adres

Uw bericht

Informeer naar dit innovatieve systeem

Een ophoping van zand kan problemen veroorzaken in uw leidingen. Wilt u binnenkort een zandvanger laten plaatsen om zo uw riool te reinigen? Neem dan contact met ons op en profiteer van een snelle dienstverlening van onze ervaren specialisten. U kunt ons bereiken door te bellen naar 013-4551569.