Minicamera vanaf ø 20 tot ø 70mm

Mini camera

Inspectie van de allerkleinste afvoeren was tot voor kort bijna onmogelijk, met onze nieuwe mini camera van uitzonderlijk klein formaat is het vanaf heden mogelijk om zelfs leidingen van 32 millimeter doorsnede te inspecteren. In tegenstelling tot andere systemen is onze mini camera zelfs in staat om in Ø 32 mm leidingen door haakse bochten en meerdere 45° bochten te bewegen. Door zijn minuscule camerakop van 18 mm Ø en een lengte van slechts 2 centimeter is deze camera dus uitermate geschikt voor het inspecteren van sanitair leidingen zoals badkamer- en keukenafvoeren.

mini camera inspectie leidingen mini camera camera-inspectie tilburg

Zo klein als een vingertop wordt de camera middels een flexibele kabel in de afvoer gebracht, uitgerust met een groothoeklens met vaste focus, instelbare lichtregeling en een videoaansluiting zorgt deze camera voor een uitstekende beeldkwaliteit.

Beelden van de inspectie worden weergegeven op een lcd kleurenscherm, maximale inspectielengte is 10 meter. Heldere witte led’s zorgen voor de verlichting. Indien nodig is het mogelijk om op verzoek een video-opname of foto van de inspectie te maken zodat u met overtuigend bewijs naar bijvoorbeeld uw verzekeringsmaatschappij kunt gaan. Bij het herhaaldelijk terugkeren van een verstopping kan de mini camera worden gebruikt om snel te kunnen achterhalen wat hiervan de oorzaak is.

Door het uitvoeren van een camera inspectie kan de oorzaak en locatie van een verstopping snel en eenvoudig achterhaald worden, hierdoor kan graaf- , hak- en breekwerk zoveel mogelijk beperkt worden.

Wij maken gebruik van verschillende camerasystemen, voor de kleinste leidingen gebruiken we een endoscoop met een maximale inspectie lengte van 180 cm. Dit volledig waterdichte systeem is inzetbaar in leidingen vanaf Ø 10 mm.

Voor leidingen tussen Ø 40 mm en Ø 110 mm hebben wij de beschikking over een duwcamera met 20 meter kabel en ingebouwde opsporingszender.