“pan and tilt” camera vanaf ø 50 tot ø 110mm

Mobiele “pan and tilt” camera

In tegenstelling tot ons draagbaar inspectiesysteem kan bij de mobiele “pan and tilt” camera de camerakop 180° zwenken en 360° roteren. Het grote voordeel hiervan is dat ook de voegen volledig geïnspecteerd kunnen worden en dat de aansluitingen perfect bekeken kunnen worden.

Het volledige systeem zit in een handzame koffer die op elke locatie ingezet kan worden, er is zelfs geen netstroom nodig door de aanwezigheid van 2 verwisselbare accu’s. Met een ingebouwde digitale videorecorder kunnen alle beelden direct worden opgeslagen, de elektronische meterteller geeft de geïnspecteerde lengte in het beeld weer.

Camera-inspectie zwenkbare-kop inspecteren riolering

Specifiek gemaakt voor het inspecteren van de kleinere leidingen kan deze camera met zijn glasfiber duwstang van 30 meter leidingen inspecteren tussen de Ø 50 en Ø 125 mm. Met een lengte van 60 mm en een doorsnede van 40 mm kunnen 90° bochten gepasseerd worden in leidingen vanaf Ø 70 mm. Uitermate geschikt voor afvoerleidingen, ventilatiekanalen, schoorstenen en machines.

Doordat het systeem kan worden uitgerust met een 33kHz minizender is het ook mogelijk om deze bovengronds op te sporen met ons NaviTrack systeem. Bijzonder handig wanneer u bijvoorbeeld niet weet hoe het riool loopt of wat de exacte locatie van een aansluiting of lekkage is. Het exact bepalen van de locatie bespaart aanzienlijk op graafwerkzaamheden.