Onafhankelijke ademlucht

Onafhankelijke ademlucht werken in besloten ruimtes

Veiligheid Uiteraard is er veel aandacht voor veiligheid, niet alleen voor onszelf en ons personeel maar ook voor het milieu, omstanders en het bedrijf waar wij onze werkzaamheden verrichten.  Onafhankelijke adembescherming reinigen bassin 
Werken met onafhankelijke ademlucht is een vak apart. Veiligheid staat boven alles.
Voorbereiding en degelijke opgeleide mensen met de juiste materialen zijn van levens belang bij het uitvoeren van dergelijke werkzaamheden.

Voor elke klus word er een TRA uitgevoerd. Elke situatie is anders vereist een aangepast aanpak. Onze veiligheidsunit is uitgevoerd met alle mogelijke middelen om op een veilige manier te werken. Diverse meetapparatuur, onafhankelijke ademlucht toestellen en de mogelijkheid om tijdens het werk de zuurstof flessen te vullen zijn aanwezig. In sommige gevallen is de ruimte zo beperkt dat een fles op de rug niet mogelijks is dan hebben we daar voor een mobiele opstellen waarbij meerde flessen op een “kar” staan, zodat de flessen buiten de ruimte kunnen blijven en met een lange zuurstof slang verbonden zijn aan de werknemer binnen de ruimte, bassin of riool.

Bassin onafhankelijke ademlucht

Afdalen besloten ruimte