Mobiele Camera inspectie Riool

Mobiele camera inspectie Riool

Inspecteren van leidingen en rioleringen is één van onze specialiteiten.

Met een inspectiebus voorzien van 3 verschillende robotwagens, 2 camerakoppen kunnen wij zonder meer de concurrentie aan met de grote inspectiebedrijven.

Bovendien hebben wij ook nog eens de beschikking over vier duwcamera’s, twee minicamera’s, een endoscoop en twee duwcamera’s met roterende camerakop. Alles in eigen beheer.

Rijdende camera riool inspectie

Rijdende camera riool inspectie

duw camera riool inspectie

Duw camera riool inspectie

Met behulp van op afstand bestuurbare camera’s gemonteerd op rijdende robotcrawlers kan de toestand van ondergrondse leidingen nauwkeurig worden vastgelegd. Uiteraard kunnen onze inspectiesystemen ook ingezet worden voor andere toepassingen dan riolering, denk hierbij aan moeilijk bereikbare ruimten of installaties.

Nieuw in ons dienstenpakket is de Agilios duwcamera die nauwkeurige inspecties mogelijk maakt in leidingen van 70 tot 315 mm met behulp van een roteerbare camera met superieure beeldkwaliteit.

Neem gerust contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

 Tarief inspectiebus € 162,00 per uur, excl. BTW!

mini camera riool inspectie

mini camera inspectie systeem

Voor de allerkleinste leidingen maken wij gebruik van een zogenaamde minicamera die al inzetbaar is bij leidingen met een diameter vanaf 20 mm doorsnede. Met een endoscoop kunnen we zelfs in leidingen van 10 mm doorsnede.

Snel en eenvoudig inspecteren van bijvoorbeeld huisaansluitingen is mogelijk met ons draagbaar inspectiesysteem waarbij in enkele minuten de toestand van de buis kan worden bepaald.

Inspecties worden uitgevoerd met verschillende camerasystemen. Het is mogelijk om inspecties uit te voeren bij leidingen vanaf Ø 10 tot een doorsnede van 2000 mm.

Al onze inspectiesystemen zijn in eigen beheer.

Onze inspectiebus is uitgevoerd met een modulair camerasysteem met een “pan & tilt” camera met zoom mogelijkheden en ingebouwde laserdioden voor het verrichten van metingen.

De verschillende camerakoppen zijn onderling uitwisselbaar met 3 verschillende robot crawlers voor het rijdend inspecteren van leidingen met een diameter van Ø 100 tot Ø 2000 millimeter.

Een mini camera is aanwezig voor de allerkleinste diameters en een mobiel draagbaar inspectiesysteem kan ingezet worden voor het inspecteren van huisaansluitingen en bijvoorbeeld leidingen van technische installatie’s.

Voor specifieke inspecties beschikken wij ook over een mobiel inspectiesysteem met een roteerbare “pan & tilt” camerakop zodat ook voegen en aansluitingen perfect in beeld gebracht kunnen worden.Leiding inspectie mini camera

Of het nu gaat om inspectie van een wastafel afvoer of een hoofdriool onder een doorgaande weg, voor alle diameters hebben wij het juiste materiaal.

 

Mini camera inspectie

Mini camera inspectie

Inspectie wordt gedaan met verschillende systemen die naadloos op elkaar aansluiten wat betreft het inspectiebereik;

  •  Endoscoop met een lengte van 180 cm voor leidingen vanaf Ø 10
  • Minicamera voor leidingen tussen de Ø 20 en Ø 70 millimeter.
  • Mini duwcamera voor leidingen tussen de Ø 40 en Ø 110 millimeter.
  • Mobiele “pan & tilt” camera vanaf Ø 50 mm tot Ø 110 millimeter.
  • Draagbaar inspectiesysteem vanaf Ø 70 mm tot Ø 150 millimeter.
  • Agilios™ duwcamera met vaste kop vanaf Ø 70 mm tot Ø 250 millimeter.
  • Agilios™ duwcamera met roterende kop vanaf Ø 100 mm tot Ø 315 millimeter.
  • Rijdende inspectie vanaf Ø 100 mm tot Ø 2000 millimeter, volgens NEN-3399-2.

Kijk voor meer informatie bij rioolinspectie.

Bij alle inspectiesystemen is het mogelijk om het beeldmateriaal digitaal op te nemen en om eventueel digitale foto’s van de inspectie te maken, deze gegevens kunnen hierna op een cd of dvd gebrand worden. Tevens is het mogelijk om in combinatie met het draagbare inspectiesysteem en onze detectie apparatuur de exacte ligging van uw rioolstelsel te bepalen zodat het geheel in kaart gebracht kan worden. Zeker handig indien er geen tekening aanwezig is en het verloop van het stelsel niet bekend is, het bespaart in ieder geval een hoop onnodig zoek en graafwerk.

Wij zijn werkzaam in: Tilburg, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Biezenmortel, Udenhout, Haaren, Heukelom, Goirle, Gilze-Rijen, Breda, Loon op Zand, Waalwijk, Kaatsheuvel, Dongen, Sprang-Capelle, Waspik, Drunen, Hilvarenbeek, Diessen, Biest-houtakker.

Voor bedrijven zijn wij werkzaam in heel de Benelux.