Materiaal

Materiaal servicewagen

Servicebus met ingebouwde hogedrukmachine;
Onze nieuwe servicebus is voorzien van een ingebouwde Profi-jet hogedruk unit. Deze hogedrukmachine heeft dezelfde capaciteit als de Multi-jet hogedrukmachine van de andere servicewagen maar heeft als extra een 2e hogedrukhaspel met 50 meter nw8 slang. Verder is deze machine natuurlijk ook uitgevoerd met 7-kanaals afstandsbediening en een 800 liter watertank.
De servicebus is compleet ingericht met alle nodige ontstoppings- en verenmachines. Verder is er ook een omvormer voor 220 Volt aanwezig en een uitschuifbare telescoopladder.

ontstoppen riolering tilburg matriaal ontstoppen tilburg Service bus met ontstoppings materiaal

Servicebus met hogedrukaanhanger Multi-jet ;
capaciteit van 72 liter water per minuut bij 200 Bar, voor riolen tot 500 mm doorsnede.
Voorzien van automatische niveauregeling en dubbele watertanks van 2 x 400 liter.

 • Radiografische afstandsbediening zorgt ervoor dat de machine op afstand bediend kan worden.
 • Rio Pulse Pulsatorsysteem zorgt ervoor dat de slang makkelijker door bochten en moeilijke verstoppingen gaat met behulp van pulserende watertoevoer.
 • 120 meter hogedrukslang NW13, en 50 meter vulslang.

Hogedrukmachine HD 100;
Voor het zware werk hebben wij de beschikking over een hogedrukmachine met een capaciteit van 100 liter water per minuut bij 150 bar, deze machine kan worden ingezet bij de allerzwaarste verstopppingen en bij het verwijderen van kalk, cement, beton, roest en wortels.

Kleine veermachine Rioned Flexmatic;

 • Geschikt voor het ontstoppen van de kleinere leidingen zoals keuken en badkamerafvoer.
 • Inzetbaar voor diameters van 12 tot 70 mm.
 • Deze machine is elektrisch aangedreven en heeft een veerlengte van 8 meter.

 

Middelgrote verenmachine Easy-matic;
Deze verenmachine is speciaal bedoelt voor het reinigen van keuken- en badafvoerleidingen maar ook uitermate geschikt voor kleinere standleidingen. Met een veerlengte van 15 meter zijn ook rioleringen in nieuwe grote appartement eenvoudig te verhelpen. Voor afvoeren van 40 tot 100 mm waarbij op het uiteinde van de veer verschillende hulpstukken aangekopeld kunnen worden, afhankelijk van de te ontstoppen diameter en de aard van de vervuiling.

Grote veermachine Rioned Allround;

 • Speciaal voor het ontstoppen van de wat grotere leidingen zoals toiletafvoeren en standleidingen, geschikt voor diameters 40 tot 125 mm doorsnede.
 • Elektrisch aangedreven met een veerlengte van 15 meter, met twee gekoppelde veren is de totale veerlengte 30 meter.

Minicamera;
Met de ingebruikname van een nieuwe minicamera zo klein als een vingertopjehebben wij ons inspectie aanbod uitgebreid.
vanaf heden zijn wij in staat om zelfs de allerkleinste afvoeren te inspecteren. Waar de meeste bedrijven reclame maken met rioolcamera’s vanaf 40 mm doorsnede gaan wij verder door u de mogelijkheid te bieden om zelfs afvoeren te inspecteren van Ø 32 mm. En dat is niet het enige, wij zijn namelijk ook in staat om hierbij zelfs haakse bochten te inspecteren en een veelvoud van 45° bochten.
Kijk voor meer informatie bij camera inspectie onder minicamera.

duw camera camera-inspectie tilburg camera-inspectie riolering tilburg minicamera voor inspectie riool tilburg

Draagbare inspectiecamera;
Voor het snel inspecteren van leidingen hebben wij een draagbaar inspectiesysteem.
Dit systeem bestaat uit een inspectiecamera op een duw-/signaalkabel met een geïntegreerde lcd monitor en control unit. Uitermate geschikt voor het inspecteren van leidingen met een diameter tussen de Ø 70 en Ø 150 mm.

Draagbare inspectiecamera tilburg inspectiecamera tilburg

Navitrack;
Soms word het verhelpen van een verstopping bemoeilijkt doordat er geen tekening van het rioolstelsel aanwezig is en men zelf niet weet waar het riool ligt, in deze gevallen is het mogelijk om een zender aan de spuitkop te bevestigen zodat met behulp van een bovengrondse ontvanger het verloop van het riool getraceerd kan worden.
Het navigatiesysteem “NaviTrack” is een ideaal systeem voor het snel en eenvoudig opsporen van ondergrondse leidingen en putten. Het voorkomt onnodig graven en bespaart u hierdoor tijd en ergernis. De continue informatie in het beeldscherm van diepte, hellingshoek, richting en afstand van de zender zorgt voor een nauwkeurige navigatie.

radiodetectie opzoeken leidingen tilburg Navitrack opzoeken van leidingen tilburg

Kleine hogedrukslang ;
In sommige gevallen kan de standaard hogedrukslang niet in de leiding gebracht worden, speciaal voor deze gevallen hebben wij kleine hogedrukslangen . Met hun kleine diameter doorsnede kunnen zij makkelijk in alle soorten afvoeren en putjes, lengte van 10 of 25 meter.

Waterstofzuiger;
Uitvoering met dubbele motor voor extra vacuüm, word behalve voor schoonmaakwerkzaamheden ook gebruikt voor het leegzuigen van kleine afvoeren en sifons

Spuitkoppen;

spuitkop reinigen riool tilburg spuitkoppen reinigen riolering

380Volt pomp;
Voor het leegpompen van kelders kruipruimten en bassins. Pompen met verschillende capaciteiten ook in 220 Volt uitvoering.

 • Accuboormachine met gatenzaag
 • Bouwlamp
 • Gereedschap
 • Klein materiaal
 • Graafgereedschap