Reinigen van uw vetafscheider kan beter en goedkoper.

Elk jaar krijgt u opnieuw te maken met prijsverhogingen. Vooral de prijzen voor dienstverlening en afvalverwerking zijn de laatste jaren flink gestegen. Eén van deze regelmatig terugkerende kostenposten is het onderhoud van uw vetafscheider.

Graag maken wij voor u een aanbieding voor het reinigen van deze afscheider, waarbij u gegarandeerd goedkoper uit bent dan bij uw huidige dienstverlener. Bovendien bespaart u niet alleen op de kosten, maar verkleind u ook het risico van verstoppingen en overstromingen. Tijdens het ledigen van uw vetafscheider worden hiervan ook de wanden, bodem en tussenschotten schoongespoten zodat een goede werking van de afscheider gegarandeerd blijft en slijtage aan de put wordt verminderd. Een voor ons vanzelfsprekende service die echter lang niet door alle reinigingsbedrijven wordt uitgevoerd. Tevens reinigen wij kosteloos na elke reiniging van de vetafscheider de aangesloten riolering.

Uw grote voordeel hiervan is dat verstoppingen en hinderlijke geuroverlast voorkomen worden zonder hiervoor een meerprijs te hoeven betalen, ook dit noemen wij service.

Tenslotte kunt u zelf uw voorkeur aangeven voor het tijdstip en frequentie van lediging. Wij werken niet met vaste contracten en dus u kunt te alle tijden de overeenkomst opzeggen. Voor u een zekerheid dat er geen verborgen kosten of prijsverhogingen doorgevoerd kunnen worden. Wij nemen het reinigen van de vetafscheider op in onze planning zodat u zelf geen omkijken heeft betreffende het onderhoud hiervan. Ook buiten kantooruren zijn wij bereikbaar, zodat in geval van nood calamiteiten kunnen worden verholpen zonder hiervoor torenhoge rekeningen te krijgen.

Bel vrijblijvend voor meer informatie: 013-4551569