Industriële reiniging

Industriële reiniging

Het reinigen van industriële installaties, leegzuigen van silo’s en tanks, koeltorens, pompenkelders, bassins en industriële leidingen behoort ook tot ons takenpakket.

Met ons moderne wagenpark zijn wij speciaal ingericht voor industriële toepassingen, tot onze klanten behoren verschillende grote fabrieken.

Een van onze voordelen is dat wij flexibel inzetbaar zijn en bijna alle denkbare reinigingsactiviteiten aannemen. Of het nu gaat om leegzuigen van bassins of silo’s, het schoonspuiten van koeltorens of technische installaties of het reinigen van koelwaterleidingen, bij ons bent u aan het juiste adres.

Industriele reiniging koeltoren reinigen

Ook voor het werken in besloten ruimten beschikken wij over de nodige materialen om deze werkzaamheden op een veilige manier te kunnen uitvoeren. Natuurlijk de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen zoals handschoenen, veiligheidsbrillen en helmen. In vochtige of natte ruimte maken wij gebruik van speciale verlichting met 42Volt transformator voor een veilige spanning. Alvorens een besloten ruimte wordt betreden zal er eerst een gasmeting worden uitgevoerd om te controleren of er voldoende zuurstof aanwezig is, en dat er geen explosiegevaar is.

In geval van gevaarlijke situaties, zoals bijvoorbeeld een te laag zuurstofgehalte of de aanwezigheid van gassen, word na de meting de ruimte alleen maar betreden met adembeschermende apparatuur. Wij hebben onze eigen perslucht-uitrustingen en meetapparatuur.

Al ons personeel is in het bezit van een VCA certificaat, en heeft ruime ervaring in het werken in de industrie.

perslucht industrieel reinigen hoofdriool reinigen tilburg

Speciaal voor de industriële reiniging kunnen wij gebruik maken van moderne materialen, bijvoorbeeld met onze nieuwe combiwagen welke speciaal vervaardigd is voor inzet in de industrie. Behalve een grote tankinhoud van 15.000 liter vuil en 5.000 liter schoonwater, heeft deze nieuwe combi ook een grote hogedrukpomp en zware vacuümpomp.

industriele reiniging  industriele reiniging brabant  industriele reiniging tilburg

Om veilig en efficiënt te kunnen werken zijn alle functies van deze wagen op afstand bedienbaar door middel van een radiografische afstandsbediening.