Industriële reiniging

Industriële reiniging

Het reinigen van industriële installaties, leegzuigen van silo’s en tanks, koeltorens, pompenkelders, bassins en industriële leidingen behoort ook tot ons takenpakket.

Met ons moderne wagenpark zijn wij speciaal ingericht voor industriële toepassingen, tot onze klanten behoren verschillende grote fabrieken.

Een van onze voordelen is dat wij flexibel inzetbaar zijn en bijna alle denkbare reinigingsactiviteiten aannemen. Of het nu gaat om leegzuigen van bassins of silo’s, het schoonspuiten van koeltorens of technische installaties of het reinigen van koelwaterleidingen, bij ons bent u aan het juiste adres.

Industriele reiniging koeltoren reinigen

Ook voor het werken in besloten ruimten beschikken wij over de nodige materialen om deze werkzaamheden op een veilige manier te kunnen uitvoeren. Natuurlijk de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen zoals handschoenen, veiligheidsbrillen en helmen. In vochtige of natte ruimte maken wij gebruik van speciale verlichting met 42 Volt transformator voor een veilige spanning. Alvorens een besloten ruimte wordt betreden zal er eerst een gas meting worden uitgevoerd om te controleren of er voldoende zuurstof aanwezig is, en dat er geen explosiegevaar is.

In geval van gevaarlijke situaties, zoals bijvoorbeeld een te laag zuurstofgehalte of de aanwezigheid van gassen, word na de meting de ruimte alleen maar betreden met adembeschermende apparatuur. Wij hebben onze eigen perslucht-uitrustingen en meetapparatuur.

Al ons personeel is in het bezit van een VCA certificaat, en heeft ruime ervaring in het werken in de industrie.

perslucht industrieel reinigen hoofdriool reinigen tilburg

Speciaal voor de industriële reiniging kunnen wij gebruik maken van moderne materialen, bijvoorbeeld met onze nieuwe combiwagen welke speciaal vervaardigd is voor inzet in de industrie. Behalve een grote tankinhoud van 15.000 liter vuil en 5.000 liter schoonwater, heeft deze nieuwe combi ook een grote hogedrukpomp en zware vacuümpomp.

industriele reiniging  industriele reiniging brabant  industriele reiniging tilburg

Om veilig en efficiënt te kunnen werken zijn alle functies van deze wagen op afstand bedienbaar door middel van een radiografische afstandsbediening.

Onafhankelijke ademlucht werken in besloten ruimtes 

Werken met onafhankelijke ademlucht is een vak apart. Veiligheid staat boven alles.
Voorbereiding en degelijke opgeleide mensen met de juiste materialen zijn van levens belang bij het uitvoeren van dergelijke werkzaamheden.

Voor elke klus word er een TRA uitgevoerd. Elke situatie is anders vereist een aangepast aanpak. Onze veiligheidsunit is uitgevoerd met alle mogelijke middelen om op een veilige manier te werken. Diverse meetapparatuur, onafhankelijke ademlucht toestellen en de mogelijkheid om tijdens het werk de zuurstof flessen te vullen zijn aanwezig. In sommige gevallen is de ruimte zo beperkt dat een fles op de rug niet mogelijks is dan hebben we daar voor een mobiele opstellen waarbij meerde flessen op een “kar” staan, zodat de flessen buiten de ruimte kunnen blijven en met een lange zuurstof slang verbonden zijn aan de werknemer binnen de ruimte, bassin of riool.

Onafhankelijke ademlucht perslucht

Onafhankelijke ademlucht perslucht