Rioolservice voor VVE’s

Rioolservice voor Verenigingen van Eigenaren

Als bestuurder van een VvE of gebouwenbeheerder bent u verantwoordelijk voor het goed functioneren van het rioolstelsel. Onderhoud hieraan en het verhelpen van storingen is dus een van de taken die u moet regelen.

Omdat reinigen en inspecteren van rioleringen onze specialiteit is, kunnen wij u hierbij van dienst zijn. Het complete onderhoud van het gehele rioolstelsel kunt u als beheerder aan ons overlaten, denk hierbij aan het periodiek reinigen van de huisaansluitingen en onderhoud aan straatkolken en pompinstallaties. Uiteraard kunt u in geval van calamiteiten ook altijd een beroep op ons doen en zullen wij deze zo snel en efficiƫnt mogelijk verhelpen.

Met al meer dan 50 jaar ervaring en een klantenkring van vooraanstaande bedrijven, zijn wij een gewaardeerd partner waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Omdat wij regelmatig investeren in nieuwe technieken en machines staan wij garant voor een perfecte dienstverlening uitgevoerd door vakbekwame, betrouwbare monteurs.

Of het nu gaat om het verhelpen van een verstopping, het uitvoeren van een camera inspectie, lokaliseren van stankproblemen of het opsporen van oorzaken van herhaaldelijk terugkerende problemen, bij ons bent u aan het juiste adres.