Onderhoud riool

Ook voor het complete onderhoud van uw riool bent u bij Van Vught Rioleringen aan het juiste adres. Voor het goed functioneren van een rioolstelsel is het van belang dat de doorstroming niet belemmerd wordt door obstakels in het riool, een goede werking kan gewaarborgd worden door de riolering periodiek te laten reinigen.

Wanneer is onderhoud aan uw riool nodig?

Natuurlijk is het ene riool gevoeliger voor verstoppingen dan het andere, dit is voornamelijk afhankelijk van het afschot, de doorstroomsnelheid en het soort afval wat door de riolering gaat. Ook is een gescheiden rioolsysteem vaak gevoeliger voor verstoppingen dan een gemengd rioolstelsel, dit komt omdat het vuilwaterriool niet meer wordt schoongespoeld bij grote regenbuien.

Indien u regelmatig last van verstoppingen heeft is onderhoud aan het riool vaker nodig, door het riool preventief te laten reinigen loopt u minder kans op vervelende verstoppingen. Vooral rioolstelsels van kantoren, bedrijven en industrie geven regelmatig problemen.

Maak vaste afspraken over het onderhoud

U kunt met ons afspraken maken over het onderhoud van uw riool, in overleg wordt de frequentie van de werkzaamheden bepaald, bijvoorbeeld 1 of 2 keer per jaar. Naast het preventief reinigen van riolen kunnen wij ook zorg dragen voor het onderhoud van straatkolken, pompputten en vetafscheiders.

Laat weten wanneer u het beste uitkomt

Nadat alle uit te voeren werkzaamheden zijn vastgesteld, wordt u bij ons in de planning opgenomen en zorgen wij ervoor dat deze volgens afspraak worden uitgevoerd. Natuurlijk houden wij rekening met u wat betreft tijdstip van uitvoering, bijvoorbeeld voor of na 10 uur ‘s-morgens of niet op maandag.

Altijd voor u bereikbaar

Opzeggen van het onderhoudscontract is altijd mogelijk zonder opzegtermijn, u zit er dus niet aan vast. Aanpassingen van de uit te voeren werkzaamheden zijn ook altijd mogelijk, indien er onverhoopt toch problemen met de riolering ontstaan kunt u ons altijd bereiken en zullen wij ervoor zorgen dat deze zo snel mogelijk verholpen worden, eventueel ook ‘s-avonds en in het weekend staan wij dan voor u klaar. U bereikt ons via +31 (0)13 45 51 569.